Psychodiagnostiek                                                            

 

Zijnde psycholoog met een bijkomende specialisatie in de klinische psychodiagnostiek kan je bij mij ook terecht met een diagnostische vraagstelling.

Een vraag naar psychodiagnostiek kan vanuit verschillende aanmeldingen ontstaan. Binnen een therapieproces kan er nood zijn aan duiding van bepaalde symptomen, processen of obstakels. Ook kan u zich aanmelden of doorverwezen worden naar aanleiding van een reeds bestaand vermoeden rond een specifieke problematiek.

Ten slotte kunnen zich ook aanmeldingen aandienen vanuit een expertise-context (vanuit het gerecht, privé-aanvragen in de forensische setting, verzekeringsmaatschappijen, etc.) (Opleidingsachtergrond).

 

Wat verwacht mag worden van een psychodiagnostisch onderzoek, mijn werkwijze, inzichten die hierdoor kunnen ontstaan en het praktische verloop, licht ik graag toe. U kan me hiervoor steeds contacteren op het nummer 0485 68 20 52.


 

 

Praktische informatie

Kostprijs:  60 euro / kennismakingssessie waarna samen met u een totale kostprijs zal besproken worden.

Praktijkadres: Groot Begijnhof 45, 3300 TIenen

Mijn praktijk, aangrenzend aan mijn privéwoning, ligt in een rustige straat vlak buiten de ring van Tienen. Parkeren in de straat zelf is niet mogelijk, maar er is voldoende gratis parking vlak voor het binnenrijden van het Groot Begijnhof (naast de kerkruïne, in de dreef, etc.).